خرید XBOX ONE Elite

کنسول ایکس باکس وان الایت

Xbox Elite console



جزییات کالا

مشخصات کلی: کنسول ایکس باکس وان الایت

  • ابعاد 343x263x80

  • نوع درایو بازی Blu-ray Drive - DVD-R

  • حافظه RAM 8GB DDR3 - 5GB available to games

  • شبکه بی سیم Wi-Fi دارد

  • بلوتوث ندارد

  • پورت USB دارد

  • پورت LAN دارد

  • ظرفیت هارد دیسک 8GB DDR3 - 5GB available to games

  • دسته بی سیم دارد

  • اقلام همراه کنسول نسخه دوم حسگر کینکت گیم‌پد هدست کابل HDMI (استاندارد 4K) کابل تغذیه

همه‌ی دسته‌ها‌ی الیت ایکس باکس وان به فروش رفته و موجودی‌اش تمام شده است. اما باندل جدید کنسول ایکس باکس وان و دسته‌ی الیت اخیرا عرضه شده است. همان‌طور که قبلا اعلام شده بود، این کنسول ۵۰۰ دلار قیمت دارد. حافظه‌ی آن که یک ترابایت ظرفیت دارد، از نوع هیبریدی بوده و باعث می‌شود دستگاه ۲۰ درصد سریع‌تر بالا بیاید. زیرا سخت‌افزار حافظه‌ی آن ترکیبی از SSD و HDD بوده و علت این افزایش سرعت دیسک حافظه‌ی SSD است. دسته‌ی الیت هم که در این باندل ارایه می‌شود، قابلیت شخصی‌سازی کلیدها را دارد.

دیسک حافظه‌ی SSHD جدید نسبت به هارد دیسک قبلی مزیت بیشتری دارد. زیرا این نوع دیسک فایل‌هایی را که زیاد به آنها دسترسی می‌شود، در یک پارتیشن مجزا ذخیره کرده و عملکرد سیستم را بهینه‌سازی می‌کند تا دستگاه ۲۰ درصد سریع‌تر بالا بیاید. مایکروسافت هیچ جزییاتی از نحوه‌ی تقسیم‌بندی میان SSD و HDD در این حافظه‌ی هیبریدی ارایه نداده است.

دسته‌ی الیت با ۴ پدال قابل تعویض، ۶ آنالوگ قابل تعویض و دو عدد D-pad همراه است. دیگر اشیای درون باندل شامل یک کیف مخصوص، کابل HDMI و اشتراک ۱۴ روزه‌ی سرویس Gold ایکس‌باکس لایو می‌شود. در این باندل، بازی وجود ندارد. همچنین قابلیت پشتیبانی از بازی‌های ایکس باکس ۳۶۰ هم روز بیست و یکم آبان فعال خواهد شد.

باندل ELITE ایکس باکس وان

ورژن محدود ایکس باکس با طراحی خاص و کنترلر معروف خود به تازگی معرفی شده است این کنسول که از یک هارد یک ترابایتی SSHD هم بهره می برد یکی از خبرسازترین باندل های ایکس باکس بوده است. هم اکنون می توانید این محصول را از اکتو خریداری کنید.البته قیمت گذاری این باندل هم کمی عجیب بوده است وهمانطور که می بینید در ایران هم قیمت بالایی هم دارد.

XBOX ONE

مایکروسافت پس از فروش موفق XBOX 360 به کنسول نسل هشتم خود امید زیادی داشت و این امید تا زمان معرفی کنسول ادامه داشت.
ولی هنگامی که سونی طی یک حرکت ناباورانه و البته زیرکانه کنسول خود را البته بدون دوربین با ۱۰۰ دلار کمتر معرفی کرد.

اما این پایان کار نبود مایکروسافت همیشه در یک زمینه بسیار جلوتر از سونی است. پشتیبانی بسیار بهتر کنسول XBOX نسبت به سونی تا پیش از این زبان زد بود و در این سری هم ادامه داشت. مایکروسافت به سرعت قیمت خود را متعادل کرد و با پشتیبانی خوبش توانست در میدان رقابت با سونی باقی بماند. در ادامه به بررسی بیشتر XBOX ONE می پردازیم:

سخت افزار:

XBOX ONE همانند PS4 از پردازنده های نیمه سفارشی AMD APU استفاده می کند و مجهز به پردازنده های ۸ هسته ای جگوار (Jaguar) همراه با تراشه های گرافیکی سری Radeon 7000 است. تعداد هسته های بالا در کنسول ها می تواند به انجام کارهای موازی (multitasking) آنها کمک کند. فرکانس کاری پردازنده هر دو کنسول PS4 و XBOX ONE در حدود ۱.۶ گیگاهرتز است و از این نظر آنچنان تفاوتی با هم ندارند.

شروع تفاوت های سخت افزاری XBOX ONE و PS4 از گرافیک آنها شروع می شود. هر دو کنسول به واسطه استفاده از AMD APU شباهت های بسیاری با هم دارند. ولی نکاتی قابل ذکر در بررسی های بیشتر دیده می شود. اگر بخواهیم به دنیای PC سر بزنیم در مقایسه با PC باید گفت که XBOX ONE دارای تراشه های گرافیکی سطح پایین Bonaire موجود در Radeon HD 7790 است. در مقابل اما PS4 از تراشه های سطح متوسط سری Pitcairn موجود در کارت گرافیک HD 7870 استفاده می کند. به عبارت دیگر از لحاظ عددی تراشه گرافیکی XBOX ONE از ۱۲ عدد واحد محاسبه گر (۷۶۸ پردازنده سایه زن) استفاده می کند در حالی که این مقدار در PS4 معادل ۱۸ واحد محاسبه گر (۱۱۵۲ پردازنده سایه زن) یا CUs است. از سویی دیگر سرعت کلاک پردازنده Xbox One با اورکلاک به رقم ۸۵۳ مگاهرتز افزایش یافته است و این مقدار در PS4 معادل ۸۰۰ مگاهرتز می باشد. به طور خلاصه تراشه گرافیکی PS4 روی کاغذ ۵۰% قویتر از تراشه گرافیکی Xbox One است. سرعت کلاک بالاتر تراشه گرافیکی Xbox One موجب شده تا بخشی از این فاصله جبران شود، اما تعداد CUs ها یا واحد های محاسبه گر بیشتر PS4 مزیت بسیار بزرگی برای کنسول سونی به شمار می رود.

برای درک بهتر تفاوت گرافیک ها Digital Foundry  یک سی پی یو هفت هسته ای ۴.۳ گیگاهرتزی را با ۱۶ گیگابایت رم DDR3 امتحان کرد تا مطمئن شود که کندی سرعتی به وجود نمی آید.نتیجه یک مقدار غافل گیر کننده بود.۵۰ درصد افزایش در گرافیک PS4 ،فقط ۲۵ درصد باعث افزایش فریم ریت آن در همان تنظیمات گرافیکی می شود.علت این اتفاق این است که افزایش تعداد هسته های گرافیک باعث بهتر شدن عملکرد آن نمی شود.سرعت هسته ها و سرعت حافظه های گرافیک خیلی تاثیر گذار هستند.

xbox one teardown

رم قابل توجه ترین تفاوت دو کنسول است. هر دو کنسول از ۸ گیگابایت حافظه برای خود استفاده می کنند که این مقدار روی XBOX ONE برابر است با ۸ گیگابایت حافظه GDDR3 با فرکانس موثر ۲۱۳۳ مگاهرتز (دقیقا شبیه رم های استفاده شده در کامیپوترها) و این مقدار برای PS4 برابر است با ۸ گیگابایت حافظه GDDR5 با فرکانس موثر ۵۵۰۰ مگاهرتز (دقیقا شبیه مورد های استفاده شده در پیشرفته ترین کارت های گرافیکی).

نرم افزار:

مایکروسافت به عنوان یک تولید کننده قدرتمند حوزه نرم افزار برای کنسول خود سنگ تمام گذاشته است و می توان گفت گرچه در سخت افزار از رقیب دیرین خود عقب افتاده است ولی در نرم افزار به راحتی PS4 را شکست می دهد. XBOX ONE با رابط کاربری خود بسیاری را یاد ویندوز ۸ می اندازد و با ورود ویندوز ۱۰ دیگر باید منتظر ویژگی ها و امکانات این سیستم عامل جدید بر روی XBOX ONE باشیم. دایرکت ایکس ۱۲ یکی دیگر از امیدهای XBOX ONE است که بتواند اختلاف سخت افزاری خود با PS4 را کمتر کند. بسیاری از سازندگان بازی بر این عقیده اند که با ورود دایرکت ایکس ۱۲ کنسول XBOX ONE هم می تواند از سرعت رم بالاتری برخوردار شود و این امر می تواند در اجرای ۱۰۸۰P بیشتر بازی موثر باشد.

در هر حال نکته ای که در XBOX های پیشین هم مشاهده کردیم در XBOX ONE هم قبل مشاهده است و آن پشتیبانی عالی شرکت مایکروسافت است.

کینکت: 

به جرأت می توان گفت کینکت در دنیایی سیر می کند که دوربین سونی اصلاً آن را ندیده است! پس از حضور موفق Kinect در XBOX 360 حالا در XBOX ONE این دوربین پیشرفت های قابل قبولی داشته است. البته کار کرد اصلی Xbox One Kinect همانند مدل پیشین می باشد با این تفاوت که سرعت انتقال اطلاعات به کنسول به مراتب بیشتر شده است , تشخیص حرکات دقیق تر و همچنین قابلیت کار کرد در محیط های مختلف ( نور کم,فضای کمتر و .. ) به آن اضافه شده است.مایکروسافت مدعی است تمامی محدودیت های موجود در مدل پیشین را مرتفع کرده است. میکروفون هوشمند با قابلیت تفکیک موسیقی در حال پخش از تلویزیون از صدای کاربر دیگر حسن Xbox One Kinect محسوب می شود.

کنترلر:

کنترلر Xbox One را می‌توان یک دسته‌ بازی کاملا استاندارد دانست. گیم پدی که نسبت به مدل قبلی‌خود در Xbox 360، نه انقلابی، بلکه تنها یک بهبود یافته است. همچنان می‌توانیم همان استیک‌های شستی که در یک ردیف قرار نگرفته‌اند را ببینیم. بعلاوه‌ D-Pad، چهار دکمه‌ی عملکردی، دو دکمه‌ی وسط و البته، دکمه‌ی Xbox Home. آن دو دکمه‌ی وسط، دیگر Start و Back نیستند و تنها Menu و View را شامل می‌شوند. این دو چه در بازی و چه در بیرون از آن، می‌توانند کاربردهای زیاد و مختلفی داشته باشند. بر روی استیک‌های شستی هم تلاش زیادی انجام گرفته تا احتمال لغزش انگشتان را کاهش دهد. بدین ترتیب که علاوه بر مقعر بودن، لبه‌ها از لاستیک زبر و طرح دار ساخته شده‌اند که واقعا خوب است و عملکرد استیک‌ها حتی از Dual Shock 4 نیز بهتر شده است! خود استیک‌ها حرکتی نسبتا روان‌تر نسبت به مدل قبلی دارند و دقت آن‌ها تقریبا یکسان است.

 

هرچند که کنترلر Xbox 360 خیلی خوب بود، ولی نقطه‌ ضعف آن را می‌شد در D-Pad اش مشاهده کرد. البته در سال ۲۰۱۰ یک نسخه‌ی بهبود یافته از دسته بازی ۳۶۰ ارائه شد که D-Pad بهتری داشت، ولی کنترلر One از آن هم بهتر است. اکنون دکمه های D-Pad کلیک‌های خیلی مشخصی دارند و عملکردی عالی را به کاربر ارائه می‌دهند. البته بهتر است که در بازی‌های امروزی، دیگر از این دکمه‌ها برای هدایت کاراکتر استفاده نکنید و از همان استیک‌ها بهره ببرید.

Impulse Triggers نامی است که مایکروسافت بر روی دکمه های تریگر کنترلر Xbox One نهاده است.این دکمه های جدید دارای لرزاننده، حقیقتا پدیده خوبی هستند. در واقع می‌توان گفت که اگر تاچ پد، ویژگی مثبت Dual Shock 4 بود، قطعا ایمپالس تریگر ویژگی مثبت گیم پد XBOX ONE است. توصیف میزان کارآمدی آن‌ها مقداری مشکل است، واقعا باید امتحان کنید تا احساس واقعی آن را دریابید. همچنین به لطف لاستیکی که بین تریگرها و بدنه قرار گرفته، صدای فشرده شدن کمتری تولید می‌شود. تنها ایرادی که می‌توان به آن وارد دانست، دکمه های Shoulder است که مقداری سفت‌تر از دکمه های مشابه بر روی دسته‌ی ۳۶۰ می‌باشند. شارژدهی باتری با در نظر گرفتن اینکه انرژی از طریق دو عدد باتری AA تامین می‌شود فوق‌العاده است. به صورتی که در عرض یک هفته و نیمی که باتری‌های قابل شارژ را درون آن گذاشته بودیم، هیچ وقت تمام نشدند. در عین حال خوبی‌اش این است که با اتصال گیم پد از طریق کابل میکرو USB به پورت USB کنسول می‌توانید آن‌ها را شارژ کنید.

بازی های اختصاصی:
 
حتی خیلی از طرفداران آتشین سونی هم بر این عقیده اند که مایکروسافت در زمینه بازی های اختصاصی و پشتیبانی ها و اکانت های ویژه بهتر از رقیب دیرینه اش عمل می کند. این در نسل هشتم نیز دیده می شود و مایکروسافت با عرضه بازی های اختصاصی و اکانت هایی همچون EA access توانسته است کاربران خود را راضی نگاه دارد. از جمله بازی های اختصاصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
Quantum break
quantum_break_game_2015-2

Gears Of War 4 Gears-Of-War-4

Halo 5

Halo-5-Guardians

FORZA 6

Forza-Motorsport-6

Fable Legends

Fable-Legends-672x372

 

خرید XBOX ONE Elite خرید کنسول ایکس باکس وان الایت,قیمت کنسول ایکس باکس وان الایت,خرید Xbox Elite console,خرید پستی کنسول ایکس باکس وان الایت,خرید اینترنتی کنسول ایکس باکس وان الایت,مشخصات Xbox Elite console


کالا های مشابه


نظرات شما


    تا کنون نظری برای این کالا ثبت نشده است. شما اولین نظر را ثبت کنید.
  • نام من:
  • ایمیل من:
  • نظر من: